Сонцезахисний гель Хеліокеа Ультра SPF90 для комбінованої та жирної шкіри 50 мл

Бренд: Heliocare
Код товару: 2944-19
Наявність: Немає в наявності
Артикул: 11180

  • 693 грн.



Найкраща ціна!

Гель із дуже високим рівнем захисту призначений для шкіри світлих типів за інтенсивної сонячної активності. Інноваційна формула натурального фотоімунозахисту забезпечує стійкий бар'єр для сонячних променів і комплексний догляд за шкірою обличчя.

Препарат може використовуватися при фотодерматитах, сонячних алергіях, гіперпігментації шкіри, фармакологічному лікуванні, для профілактики еритеми, а також після різних (лазер, пілінги).

Ніжний, некомедогенний крем-гель рекомендується для нормальної, жирної або схильної до акне шкіри. Швидко абсорбується, не залишає жирних і білих слідів.

Специфічні характеристики: Не комедогенний, без парабенів, водостійкий.

UVA / UVB фільтри: мінеральні та хімічні.

Активні компоненти: етилгексил метоксициннамат, октокрилен, етилгексил тріазон, бутил метоксидибензоїлметан, оксид цинку, екстракт листя папороті Polypodium Leucotomos, діетиламіно гідроксибензоїл гексил бензоат, діоксид титану, діоксид титану, зин.

Спосіб застосування: Нанесіть гель на очищену шкіру обличчя за 20 хвилин перед виходом на сонце. Регулярно повторювати нанесення, особливо після тривалих купань та сильного потовиділення.
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.