Plantur 39 Phyto-Caffeine Tonic - 50 ml

Бренд: Plantur
Код товару: 1176-14
Наявність: Немає в наявності
Артикул: 70035_1

  • 142 грн.



Найкраща ціна!

Фіто-кофеїновий тонік від випадання волосся Plantur39 запобігає випаданню волосся і активізує його інтенсивне зростання. Фіто-кофеїнова формула забезпечує енергією корінь волосся та захищає від негативного впливу тестостерону. Для посиленого впливу та отримання бажаного результату тонік необхідно використовувати щодня. 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Zinc PCA, Hexyl Cinnamal, Maltodextrin, Niacinamide, Glycine Soja Seed Extract, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citric Acid,

  1. За допомогою зручного дозатора рівномірно наносите продукт один раз на день безпосередньо на шкіру голови легкими масажними рухами;
  2. Дайте трохи підсохнути;
  3. Потім розчешіть волосся і покладіть, як завжди. Не змивайте!

NB: Для миття волосся використовуйте тільки шампуні фітокофеїнові Plantur 39.

Дослідження:

"Спостереження за використанням фітокофеїнового тоніка Plantur 39"

Проведено в клініці дерматології та алергології при університеті імені Фрідріха Шіллера, Єна (Німеччина).

Загальна інформація

Передчасне випадання волосся та поява залисин проблема не лише чоловікам, але й жінок. З початком менопаузи кожна 3-я жінка відзначає у себе збільшення випадіння волосся, що призводить, якщо не вживати заходів, до їх порідження. Так як боротися з результатом лікарськими засобами неможливо, необхідно систематично запобігати саме симптомам, усуваючи їх причину. А оскільки лікувальний засіб потрібно використовувати на постійній основі, дуже важливо, щоб він був безпечним та простим у застосуванні. Рідкий лікарський засіб для шкіри голови, що містить кофеїн тонік Plantur 39, було протестовано в рамках даного дослідження на предмет індивідуального сприйняття його ефективності.

Методика

Для проведення дослідження було вибрано 20 жінок у віці від 21 до 73 років. У всіх учасниць були ознаки андрогенетичної або розсіяної алопеції, що починається, вони і самі скаржилися на щоденне випадання волосся, що збільшилося, наслідком якого стало скорочення волосся по краю волосистої частини голови і їх об'єму в цілому. 12 жінок мали негативний досвід використання інших препаратів, які продаються без або за рецептом виключно в аптеках. В інших учасниць не було жодного досвіду використання подібних продуктів.

Тестований продукт є комбінацією активних інгредієнтів, до якої входять солі цинку, ніацин і кофеїн. Нещодавно кофеїн вже пройшов успішні випробування, в основі яких лежить доведена антиандрогенна дія цього алкалоїду, за допомогою культури волосяних фолікулів, як модель для цієї процедури використовували коріння волосся чоловіків. Кофеїновий комплекс був доповнений екстрактом сої та необхідною кількістю фітофлавонів, таким як геністеїн, активним інгредієнтом, який довів свою ефективність у процедурі заміни гормонів фітоестрогенами.

Застосування продукту, що тестується, тривало 4 місяці. Його вплив фіксувався за допомогою індивідуальної анкети, що ґрунтується на особистих оцінках учасниць, та спеціалізованої анкети HAIRDEX. результатів

Через 4 місяці тестування за участю 19 жінок було завершено (1 жінка через дефіцит часу до терміну вибула з випробування). Для оцінки поточного випадання волосся використовувалась 5-бальна шкала. 15 учасниць відзначили у себе значне скорочення випадання волосся, покращивши показники до початку випробування на 3-4 бали у деяких випадках. 3 жінки зазначили, що випадання волосся не скоротилося, а залишилося на колишньому рівні. І лише одна учасниця вказала, що випадання волосся після 4 місяців випробування посилилося. 18 жінок висловили готовність використовувати продукт, що тестується, і далі. І лише одна учасниця вирішила відмовитись від його подальшого застосування. Суб'єктивна оцінка учасників тестування доповнювалась аналізом клінічно підтвердженої стандартної анкети (HAIRDEX). В основі цієї анкети 48 стандартних фраз, за допомогою яких учасниці тестуються за такими критеріями: емоції, впевненість у собі, стигматизація, симптоми та функціонування. Аналіз анкет показав, що учасниці відчули поліпшення за всіма критеріями під час використання тоніку кофеїну Plantur 39. За критеріями емоції, симптоми та функціонування було виявлено статистично показове поліпшення. Навпаки, критерії стигматизація та впевненість у собі показали значні коливання залежно від результату впливу продукту. Конік, що містить тонік, без проблем перенесли всі учасниці. Такі симптоми, як свербіж, лупа і жирна шкіра голови під час тестового застосування продукту значно зменшилися.

Обговорення

У зв'язку з попереднім, здебільшого незадовільним, досвідом використання подібних засобів учасниці були налаштовані досить скептично. У результаті приємним сюрпризом для багатьох стало те, що, незважаючи на відносно короткий термін тестового використання продукту (4 місяці), важливі показники (емоції, симптоми, функціонування) значно покращилися. За суб'єктивними оцінками кількість щоденного випадання волосся, яке часто є причиною стресу і депресії, за порівняно короткий час застосування значно скоротилося. позитивно. Також важливими для цієї оцінки виявилися хороша переносимість продукту шкірою голови та вирішення з його допомогою таких її типових проблем, як надмірне виділення шкірного жиру, свербіж та стягнутість шкіри.

Додаткові матеріали:

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.