Alcina Royal Hair Care Serum - 30 ml

Бренд: Alcina
Код товару: 713-11
Наявність: Є в наявності
Артикул: 17475

  • 966 грн.



Найкраща ціна!

Сироватка для захисту та зволоження волосся (ALCINA Royal Haar-Pflege Serum) - це легка сироватка, що доглядає, яка захищає волосся протягом усього дня від несприятливих впливів навколишнього середовища і додатково зволожує їх при необхідності. Також надає волоссю доглянутого вигляду та додаткового об'єму. Застосування:
  • Рівномірно нанесіть сироватку на висушене волосся по всій довжині. Не змивайте.
Важливі інгредієнти: Екстракт перлів (гідролізована перлина пудра), гімалайський кашемір (гідролізований кератин), катіонні полімери (знаходять і заповнюють пошкоджені ділянки волосся) ), рослинні жири (розгладжують верхню оболонку і дарують волоссю блиск), пантенол і гліцерин (допомагають утримувати вологу), комплекс для блиску волосся, дуже ніжні структурні полімери, катіонний силікон (підвищує блиск і відновлювальну дію).
Склад:
AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONOL, GLYCERIN, TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, PHENOXYETHANOL, PVP, CARBOMER, PANTHENOL, MICA WHEAT PROTEIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED KERATIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MARIS SAL, HYDROLYZED PEARL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, GERANIOL, LIMONENE, SORBIC ACID, TOCOPHEROL, CI 77891.
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.