Alcina Sensitive Facial Cream - 2 ml

Бренд: Alcina
Код товару: 934-11
Наявність: Є в наявності
Артикул: 34281_1

  • 77 грн.



Найкраща ціна!

SENSITIV GESICHTSCREMEКрем для комбінованої та чутливої шкіри обличчя Містить комплекс активних речовин на основі екстракту вівса, що усуває подразнення. Заспокоює втомлену шкіру та усуває напругу. Легкий зволожуючий крем швидко вбирається та довго живить шкіру. Текстура - масляно-водна емульсія, нежирна та легка.

Особливо підходить для класичної змішаної та чутливої шкіри. Зміцнює її захисний бар'єр і має зволожуючий ефект. Шкіра залишається свіжою та бархатистою і при ранковому пробудженні. Не провокує виникнення вугрових висипів. Активні компоненти:
  • Екстракт вівса
  • Сквалан
  • < li>Екстракт авокадо
  • Вітамін Е
Склад:
AQUA, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, SQUALANE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, SIMMON OIL, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, PEG-40 STEARATE, PERSEA GRATISSIMA OIL, PARFUM, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, PHYTOSTEROLS, SORBITAN TRISTEARATE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, MET TYLPHENYL METHYLPROPIONAL, SODIUM PHYTATE, PROPYLPARABEN, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, SORBITAN OLEATE, ASCORBYL PALMITATE, CI 16035 Застосування: Наносите ввечері на очищену шкіру.NB: Чудово підходить для догляду за проблемною шкірою комбінованого типу.
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.